Sve bogatstvo maslinova ulja

Bez autora
May 10 2010

Marulićev trg u Splitu, među Splićanima poznatiji kao Voćni trg, zamirisao je maslinovim ulje i delicijama koje se od njega proizvode. Time je počeo Tjedan maslinova ulja kojemu je cilj podizanje kulture njegova uživanja i povećanja njegove potrošnje po glavi stanovnika. Također će se maslinovim tjednom pokušati podići kultura predstavljanja maslinova ulja u restoranima. Krajnji cilj projekta je da cijela Hrvatska, a posebice Split, u čijoj okolici živi najviše maslinara, postane prepoznatljiv kao odredište u kojem se maslinovo ulje osobito cijeni i odakle se kao suvenir odnosi bočica vrhunskog ulja. Građani i turisti moći će kušati i kupiti najbolje ulje, a u nekoliko splitskih restorana postavljeni su i oil barovi na kojima će gosti birati najbolja hrvatska maslinova ulja.

Sve bogatstvo maslinova uljaMarulićev trg u Splitu, među Splićanima poznatiji kao Voćni trg, zamirisao je maslinovim ulje i delicijama koje se od njega proizvode.

Time je počeo Tjedan maslinova ulja kojemu je cilj podizanje kulture njegova uživanja i povećanja njegove potrošnje po glavi stanovnika. Također će se maslinovim tjednom pokušati podići kultura predstavljanja maslinova ulja u restoranima.

Krajnji cilj projekta je da cijela Hrvatska, a posebice Split, u čijoj okolici živi najviše maslinara, postane prepoznatljiv kao odredište u kojem se maslinovo ulje osobito cijeni i odakle se kao suvenir odnosi bočica vrhunskog ulja.

Građani i turisti moći će kušati i kupiti najbolje ulje, a u nekoliko splitskih restorana postavljeni su i oil barovi na kojima će gosti birati najbolja hrvatska maslinova ulja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik